Isabella & Odds gästtoalett

Då var Isabella och Odds gästtoalett äntligen inredd och klar! De önskade att det skulle bli mysigt och ombonat och så här blev det: 
 
 
Bredvid toaletten var det ett mellanrum mellan toalett och vägg, därför valde vi att sätta upp hyllplan där för att få mer förvaringsyta. Färgen på hyllplanen fick bli samma som den gråa väggpanelen som är nedtill på väggen, och upptill blev det en grön snygg tapet. På hyllplanen dekorerade jag med en kruka och växt, förvaringsask, Löwengrip Care & Color produkter, doftljus, förvaring för tops och pads, korg, gröna handdukar och vita handdukar. Korgarna på det nedersta hyllplanet kommer ifrån Ikea, men dessa verkar ha tagit slut på hemsidan tyvärr. På väggen hängde jag upp en tavla med palmer som motiv.
 
 
 
Isabellas fina produkter från Löwengrip Care & Color. 
 
 
 
Kommoden, handtagen och spegeln kommer ifrån Ballingslöv och tvättställsblandaren kommer ifrån Tapwell. På bilden ser ni även hållaren till toalettrullen som fick sättas på kommoden. 
 
 
 
 
Snyggaste fodralen till tandkrämen! 
 
 
 
Jag bytte hissgardinen till en vit skir gardin som täcker hela fönstret, och bredvid fönstret fick handdukarna hänga på två mässingskrokar. Innan hade de en krok på väggen bredvid handfatet och den var placerad väldigt högt upp, så varje gång barnen skulle torka sig fick Isabella eller Odd ta ned handduken till dem. Men nu har alltså barnen fått en handduk i deras nivå och en vuxenhandduk högre upp. 
 
 
 
Här se ni det svarta granit golvet som vi valde (det blev stora plattor) och som liknar marmor. Sedan placerade jag toalettrullarna i en mässingskorg som blev en läcker detalj till rummet. 
 
 
 
På varsin sida om den runda spegeln placerades två vägglampor.
Här ser ni hur gästtoaletten såg ut innan: 
 
 
 
 Kommentarer
» Linda

Vilken ncs kod eller namn har den grå färgen på panelen? Snyggt!!

Svar: Panelens färg har NCS koden S 3000-N. Tack :)
idainreder.blogg.se

Tycker det blev så himla fint och det ser inte alls nytt ut, på ett bra sätt menar jag. Det ser liksom inbrott ut redan! Tycker det var snyggt att elementet målats i samma gråa färg som panelen. En sak dock som är ett big no no för mig är de rena handdukarna och filtkorgen och de andra korgarna så nära toalettstolen, de förblir inte rena länge! Även om man spolar toaletten med locket nere sprutar det ut fekalier genom springan mellan sitsen och locket, sen torkar man händerna med det!!! Urk!

Supersnyggt! Gillar allt förutom en liten detalj som skulle retat gallfeber på mig. Alla detaljer som är guldfärgade förutom beslagen på spegeln som är blanka krom. Borde gå att hitta guldfärgade?

Jättesnyggt. Tapeten är så fräsch vad duktig du är kram.

Wow det blev verkligen supersnyggt! <3

Det blev verkligen superfint! Vilken förbättring! :)

» MArie

Super snyggt!
Tack för snygga inredningstips inför min egna kommande renovering av gästtoalett här hemma!

Vad fint! Vilken skillnad! :D

Superfint tycker jag :)

Wow vilken skillnad! Så himla fint!

Vad snyggt det blev!

En eloge till dig Hanna. Du får gärna komma hem till mig och renovera 😉
Det blev kanon snyggt.

Förlåt Ida heter du inte Hanna som jag råkade skriva fel.

Jättefint blev det!

Och tandkrämsfodralen måste jag beställa, haha!

» Emma

Åh, vad inspirerad man blir! Superfint!

Superfint! Bra jobbat! 👌🏻

» Ylva

Supersnyggt! Men jag saknar en papperskorg- det finns ju inget så dåligt som när man går på toa hos någon och behöver kasta mensskydd och det inte finns nånstans att kasta...hoppas det åtminstone finns i kommoden! Av hygienskäl håller jag med Therese - det går inte att ha saker intill toaletten på det sättet. Det sprids i luften!


Kom ihåg


Trackback