Inreda hos kund

Igår var jag hos Linn Westlund som precis hade flyttat i veckan till en helt underbar lägenhet! För några veckor sedan satte jag ihop ett inredningsförslag och igår var det alltså dags att inreda hennes lägenhet.Tyvärr hade inte alla saker kommit, men jag piffade och stylade med det som hade hunnit komma. 
 
 
Sovrummet som låg på nedervåningen blev jag helt kär i, det kändes som en lyxig och mysig grotta.
 
Nere i sovrummet fanns ett vackert valv/nisch med en cool platsbyggd hylla som jag stylade med fina små saker. 
 
Till vänster: Kvistar från en Garderobsblomma (som håller sig fina i flera månader). Till höger: Konstgjorda rosor som ser väldigt riktiga ut. 
 
 
 Och så gjorde jag ett stilleben med fina ting, i fönstret i vardagsrummet. Kommentarer
» maria

Hej Ida skulle vilja fråga dej hur jag kan få mitt vardagsrum mer ombonat med någon färg på väggarna. Det är just nu vitt och vi har en soffa som liknar den i inlägget innan här. Vitt bord men skulle vilja köpa nytt och en ny skänk eller skåp. Känns för kallt med vita väggar. Första tanken är lit gråblå men vad har du för tips ? Ha en fin dag

Jag är sugen på att ha heltäckningsmatta i sovrummet, hört både bu och bä kring det. Minus är att det blir dammigt snabbt, har jag hört? Plus är ju att det ger mig energi, känns lyxigt och är mysigt för fötterna. Vad tänker du om heltäckningsmatta i sovrum samt har du några bra tips på vars jag kan handla det?

Nä men fy vad fint! Väggen i sovrummet är bara helt fantastisk. Älskar även den platsbyggda hyllan. Ska bli spännande att få se mer! x

Hej! Först och främst är du superduktig!! Jag undrar vart den beiga gaveln kommer ifrån? Tycker det är svårt att hitta en pikerad gavel i en fin beige färg :)


Kom ihåg


Trackback