Före & Efter

För ett tag sedan hörde min sambos syster, Amanda av sig och frågade om råd till deras vardagsrum. De hade redan det väldigt fint, men de saknade den där sista touchen för att få vardagsrummet att kännas mysigt och ombonat. Så jag tog fram ett inredningsförslag med lite textilier och detaljer, och här får ni se före och efter bilder på denna förvandling. 
 
FÖRE
 
 
 
EFTER
 
Visst blev det en fin och mysig känsla nu! På väggen blev det en enkel men snygg tavelvägg med posters från Desenio, gråa gardiner från Ikea som hänger på en skena i taket. 
 
Gröna marmorljusstakar från Ferm Living/Royal Design
 
 
Älskar kuddarna! Den gröna kommer ifrån H&M, den blåa från William Morris/Östermalmstextil och den i nudefärg kommer ifrån House Doctor/Royal Design
 Kommentarer
» Kajsa

Superfint! Vet du vart soffan kommer från? :)

Svar: Tack! Soffan kommer ifrån Trademax :)
idainreder.blogg.se

Hej! Va fint!! Vilken storlek har du på tavlorna? Kommer den ritade kvinnan med från desenio? Tack på förhand!

Svar: De två stora tavlorna är 50x70 cm och de två mindre är 30x40 cm. Ja den ritade kvinnan är från Desenio, men den är tyvärr slut såg jag nu. Det var bara en tillfällig kollektion designad av Petra Tungården.
idainreder.blogg.se

Planerar du köksinredning också? :)

Svar: Absolut, det gör jag :)
idainreder.blogg.se

Superfint!
Nu ska jag o min kille snart bli sambos och våra möbler ska helt enkelt kombineras.. inte helt lätt ;) Men nu till vad vi mest är oense om som vi behöver hjälp med, soffbord! Vi kommer använda hans Howard soffa som är "svängd" och den är gråmelerad. Jag är rädd att rummet ska uppfattas som kallt med den gråfärgen och vill inte heller att bordet ska vara så "futuristiskt".. jag hade älskat ett mormor bord men där la killen veto haha..

Uppskattar alla tips jag kan få :)

» Mia

Fint! Vart kommer den stora lampan ifrån?

Svar: Tack! Den kommer ifrån Örsjö Belysning och heter Great White :)
idainreder.blogg.se

» Malin

Den blåa grafiska kudden, är det denna http://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=148610 ? Eller vart är den ifrån? :)


Kom ihåg


Trackback