Kontoret - Toaletterna

Vi valde att göra en liten mini-renovering på toaletterna då de endast hyr detta kontor i 2,5 år. På det vita kaklet med den röd/gråa bården upptill (som är så typiskt sjukhustoaletter) satte jag upp 1000 stycken kakeldekor. Det tog sin lilla tid, men åh så bra det blev! På slutet kan jag säga att jag verkligen fick in snitsen på att sätta upp dem ;) Men det är i alla fall ett hett tips om ni vill göra om badrummets eller kökets kakel för en billig peng, och framför allt om ni hyr bostaden och inte får göra några större renoveringar! 
 
Sedan kom några vita hyllplan upp för att ställa fina saker på och såklart Löwengrip Care & Colors produkter. Spegeln byttes ut mot en snygg rund och så fick de mindre fina taklamporna ryka och istället hängde jag upp två runda plafonder med mässingsdetalj. 
 
 
 
 
 
 
Alla länkar till produkterna hittar ni på Isabellas blogg. Jag vill också passa på att berömma Sofia Törnqvist, hon är en grym fotograf som alltid tar så himla fina bilder!
 
Och här har ni förebilderna på toaletterna: 
 
 
 Kommentarer

Superfint! Undrar vilken typ av färg golvet målades med? Tycker det ser ut som en våtrumsmatta och vet att det kan vara knepigt att måla dem då mjukmedlen i dem kan göra att färgen inte riktigt torkar o blir liksom klibbig! Hade själv velat måla om i vårt badrum så det är därför jag undrar :)

Kram

Jävlar va snyggt! 😍 Vart kan jag hitta denna kakeldekor?

Svar: Tack! Hos Paxlux.se :)
idainreder.blogg.se

» S

Vilken förvandling! Vad duktig du är!
Jag funderar på att sätta kakeldekor i vårt badrum och undrar om dessa klister klarar av värmen och ångan från duschen, eller börjar dem lossna efter ett tag? Sedan har jag en fråga till: hur svårt/ lätt är det att ta bort dem från kakelet ifall man skulle flytta eller om man råkar sätta dem fel?
Tacksam för svar

Svar: Tack snälla! Detta svar fick jag från Paxlux där dessa kakeldekor kommer ifrån:
"Dekorerna klarar av att sitta i dusch och badrum.Underlaget är viktigt om man sätter dem där. Det måste vara ett blankt kakel, vilket nästan alla kakel är. Sedan måste underlaget vara rent och kalkfritt för att dekorerna ska få ordentligt fästa."

Det är lätt att ta bort dem. Jag råkade sätta fel många gånger! Men du har nog bara någon gång på dig att sätta fel, sedan försämras nog klistret där bak :)
idainreder.blogg.se

» Maja

Wow så fint det blev!

Jag har en fråga till dig. Jag ska förmodligen utbilda mig till inredningskonsult och undrar vad för dator du använder dig av och vilka program?


Svar: Tack så mycket! Jag använder mig av en Lenovo och de program som jag använder är InDesign och Photoshop :)
idainreder.blogg.se

Jäklar vilka snygga badrumsväggar!

Svar: Visst blev det bra :)
idainreder.blogg.se

Jättefint! Gillar spegeln jättemycket och undrar vart man hittar den?


Kom ihåg


Trackback