Kontoret - LCC

Här kommer förvandlingen inne i ett av Löwengrip Care & Colors rum. Det som verkligen gjorde störst skillnad här var den gråa heltäckningsmattan som lades på det kalla plastgolvet (som tidigare var ett operationsrum), och den fina grå/bruna väggfärg som ger en härlig värme till rummet. I det här rummet ville de ha deras alla produkter framme, och då blev det en given plats att ha hyllplan mellan fönsterna. På två av hyllplanen har jag också satt dit spotlights i mässing som fint lyser upp produkterna. 

 
 
 
 
Om jag ska välja ut en enda sak som jag älskar lite extra i varje rum, så blir det de vita gardinerna som jag hängde framför varje dörr/fönsterparti ut mot korridoren. I och med att det var förvaring för el och vattenledningar under fönsterna så var det svårt att sätta in gardiner där, och jag ville helst att gardinerna skulle vara från golv till tak. Så därför blev jag extra glad när det fanns dörrar med fönster som då fick bli en perfekt plats att hänga gardiner framför, för att skärma av lite och att också kunna dra för helt om de skulle vilja. 
 
 
 
Så här såg rummet ut innan: 
 
 
 
Alla länkar till produkterna hittar ni på Isabellas blogg, och kommentera gärna här om det är något som hon har missat att länkat.Kommentarer
» Anna

Smart med spotlights! Var kommer de ifrån? Även den söta lilla pappershållaren undrar jag var man kan köpa.

Svar: Spotlights lamporna kommer ifrån Ikea och den runda pappershållaren kommer ifrån Lagerhaus :)
idainreder.blogg.se

Snyggt jobbat Ida!

Kan vara bra att komplettera med ståmattor (t ex StandUp från Matting som vi jobbar en de med) för de som står mycket och jobbar. Det blir väldigt skön avlastning för kroppen trots att man har heltäckningsmatta.

Svar: Tack :)
idainreder.blogg.se

Vilket snyggt kontor!

Svar: Tack :)
idainreder.blogg.se

» Hanna

Jag undrar vart den vita blomkrukan (som står i fönstret) kommer från?

Svar: Den kommer ifrån Plantagen :)
idainreder.blogg.se


Kom ihåg


Trackback