Kontoret - Hallen

I hallen valde jag en mörkblå kulör (Moules från Alcro) på väggarna och jag är så nöjd med det valet! Blev riktigt mysigt och de vita fåtöljerna som följde med från deras gamla kontor passade väldigt bra framför den mörka väggen. För att mjuka upp inredningen tog jag in lite textilier i form av gardiner, kuddar och en pläd. Pricken över i:t blev såklart de snygga skyltarna med deras loggor. Alla länkar till produkterna hittar ni på Isabellas blogg.
 
 
 
 
 
Och så här såg hallen ut innan jag började inreda:
 
 Kommentarer

Hej! Jätte fint vilken skillnad det blev. En fråga bara varför målade ni inte listerna i samma färg? Tycker faktiskt de känns gamla och tråkiga.

Svar: Tack! I och med att de hyr kontoret så fanns det vissa regler på vad vi fick samt inte fick göra/måla. Därför som de inte målades eller byttes ut till nya :)
idainreder.blogg.se

Hej Ida! Tycker du är super duktig, undrar lite vad du gick för utbildning och vart? Jag är så sugen på att utbilda mig inom inredning
Kram

» Elin

Hej Ida! Skulle du kunna tipsa om vart man kan hitta snygga runda bord för 6per? Kram

Hej!
Det blev så snyggt! Älsk på färgen i hallen.
Vad har du målat klinkergolvet med för färg? Gillar att lister är kvar träfärgade. Bryter av snyggt och skapar värme tycker jag!

Spännande att se fler bilder sen!
Susanne (@sussieak)

Hej, jag undrar var plafonderna med mässingsdetalj kommer ifrån?
Superfint allting, vad duktig du är!!!

Svar: De som sitter inne på toaletterna? De heter Bullo och kommer ifrån varumärket Belid, vi köpte dem hos savedalensbelysning.se. Tack :)
idainreder.blogg.se

» Julia

Hej! Jag undrar vilka som tillverkat glasskyltarna med företagsloggorna på? Skulle passa perfekt på mitt jobb!


Kom ihåg


Trackback