Gömma TV:n bakom gardiner

Under förra veckan var jag hos min kund och bland annat satte upp dessa underbara gardiner, som är så mjuka och tunga i materialet och de känns väldigt lyxiga. Dessa kommer ifrån Textilgallerian och heter Siv vit mörkläggande tyg, men de går lite mer åt det ljusgråa hållet skulle jag säga. 
 
 
På väggen bakom gardinerna ska det sedan upp en TV. Så med dessa gardiner kan man då lätt dra för och dölja TV:n, då fokuset ska ligga på den öppna spisen som står i rummet. Samt så var det svårt att få till en bra lösning för gardiner vid fönsterna i detta rum, så då valde jag att ha gardiner vid denna vägg istället. 
 Kommentarer
» Shima

Hej Ida!

Först och främst, du är riktigt duktig på det du gör och måste säga att du är min idol.

Nu kanske du inte orkar läsa mitt inlägg här men jag hoppas innerligt då jag går runt och tänker på det här hela tiden. Jag skulle uppskatta all hjälp och information jag kan få.

Jag funderar på att läsa utbildningen inredare och homestagingkonsult men är osäker. Jag har så långt jag kan minnas älskat inredning, dekoration och allt som hör till. Dock har jag inte varit så intresserad av målarfärg eller att göra några ritningar men gillar och är bra på färgsättning och så. Jag gillar en blandning av den moderna och den romantiska stilen och är den kreativa bland vänner och familj som mer än gärna hjälper till med allt från val av lampa, möbler, gardiner till kläder och skor.
Idag jobbar jag som handläggare på statlig organisation och har en utbildning i marknadskommunikation och it. Jag är även fransstylist men det är inget jag vill jobba med på heltid.
Jag har minst 30 år kvar i arbetslivet och känner att jag vill mer i mitt liv och kommer ångra mig om jag inte gör annat roligt jag brinner för. Efter gymnasiet ville jag läsa till inredningsarkitekt men jag ville inte läsa på nåt konstfack då jag inte känner mig som den konstnärliga typen så. Jag tycker ju inte om att rita men gillar formgivning och inredning. Och att det var antagningsprov var inte heller särskilt lockande.
Jag är 26 år gammal och nybliven mamma. Jag känner att jag behöver få ut min kreativitet men oroar mig över om jag gör rätt i att läsa det här. Tänker mest på själva utbildningen och på tiden efter. Kommer jag hitta jobb. :O Jag har ca 7 månader kvar på min föräldraledighet och ska sedan börja jobba (heltid).
Jag vänder mig till dig eftersom du idag jobbar med det jag eventuellt ska plugga. Jag är inte sådär jätte självdisciplinerad men om det är något kul och intressant kan jag liksom dyka och får svårt att slita mig ifrån. Jag har aldrig läst distans förut och har inga kunskaper i designprogram och liknande men alla etapper i utbildningen känns mycket inbjudande. Jag har aldrig heller pluggat utan att lyssna, titta på en lärare/föreläsare.
Vad tycker du?
Hur var det att gå den utbildningen rent praktiskt? Var det tuffare än du trodde? Tror du jag fixar det med ett barn? Bebis är nu ca 8 månader men har ganska mycket närhetsbehov.
Avsatte du ett visst antal timmar åt plugget varje dag eller var det olika?
Såhär i efterhand, ångrar du dig något eller skulle du göra om det? Vad var svårt och vad var lätt?
Jag oroar mig mest för ritningen.. Hur var det att lära sig?

» Caisa

Hej, Snyggt! Var kommer den fina mattan ifrån?
Med vänlig hälsning Caisa


Kom ihåg


Trackback