Piffa din tv-bänk

Med små enkla medel kan du få din tv-bänk att kännas mer som en snygg möbel istället för en möbel som endast tv:n står på. Jag har Ikeas Hemnes tv-bänk och så här har jag gjort med min.
 
 
 
 
Jag har bytt ut de svarta knopparna till ett par bruna läderhandtag, lagt dit några böcker samt försökt att dölja den lite mindre snygga högtalaren med en hängväxt. Förebilden på tv-bänken innan mitt piff:
 
 Kommentarer
» Emma

Hej Ida! Har blivit så inspirerad utav dig och är nu sugen på utbildningen som du har läst. Jag jobbar heltid på en förskola och undrar om du tror det är möjligt att göra det samtidigt som man läser kursen på distans på 1 år? Vill helst inte säga upp min tjänst då jag precis fått en fast inom kommunen vilket är svårt att få som barnskötare..
Tack för en kanon kul blogg!! Kram Emma

Svar: Hej Emma! Vissa klarar det, men det beror helt och hållet på hur mycket man pluggar på sin fritid. Kursen går ju att läsa i den takt man själv vill. Så var det i alla fall när jag läste den. Så då gör det inget om du inte helt hinner med 50% takten :)
idainreder.blogg.se

» Emma

Vad är det för tjocklek på möbeln? Måste beställa !!

Svar: Bredd: 149 cm Djup: 47 cm Höjd: 57 cm. Här är länken till tv-bänken: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80297021/
idainreder.blogg.se

så snyggt

Svar: Tack!
idainreder.blogg.se

Superbra tips! Jag tänkte köpa en sådan tvmöbel, så tack för tipsen ☺️

Svar: Kul! Jag såg att den var på rea just nu också :)
idainreder.blogg.se

» Frida

Riktigt snyggt! Har likadan tv-bänk och även tänkt beställa liknande handtag. Kommer du ihåg vilken tjocklek du tog på skivan?

Svar: Tack, vad roligt! Vilken skiva menar du?
idainreder.blogg.se

Snyggt! :-) Vi får nycklarna till vår nya lägenhet nästa vecka och jag kan knappt vänta. Vi har köpt två TV-bänkar "Bestå" från IKEA som vi ska skruva upp på väggen. Har du några tips på hur man kan gömma undan den fula comhem-boxen? Jag vill helst ha den gömd inuti TV-bänken men då måste man öppna luckan varje gång man ska se på TV, så jag tror att vi måste låta den stå uppe på bänken :-/ kan man gömma den på något snyggt sätt?

Svar: Tack! Då är mitt bästa tips att ha några böcker liggandes ovanpå denna TV-bänk och sedan lägger ni boxen bland dessa böcker, så kommer den smälta in lite och inte synas lika mycket :)
idainreder.blogg.se

» Ina

Hej! Jag har exakt samma TV bänk hemma och vill beställa samma läderhandtag, Vilken tjocklek uppgav du när du beställde läderhandtagen? Har mätt min till 13mm men minsta som går att beställa är 16mm? Tack på förhand!

» Sofia

Superfint och bra tips! Jag har också hemnes tv-bänk men i svart/mörkbrun. Vilken nyans på läderhandtagen rekommenderar du till den? :)


Kom ihåg


Trackback