Moodboard - Kontoret

Så här blev moodboardet till Löwengrip Care & Color, Flattered och Löwengrip Invest nya kontor. Mina tankar kring det:
 
Jag vill skapa ett kontor som andas lyx och coolhet. När man kommer in på kontoret skall man också få en känsla av vilka som sitter där, därför har jag valt att plocka ut några färger från deras produkter, så som vitt, brunt, grått och mässing. Den sterila vita sjukhuskänslan man får på kontoret idag tar vi bort med hjälp utav vackra dova färger på väggarna (som ni kan se längst ner till vänster) samt lägger in heltäckningsmatta inne i kontorsrummen för att skapa ombonad. De två lite mörkare färgerna, blått och grönt tänker jag mig i matsalen, konferensrummet och sedan i hallen. De rum som de skall sitta och arbeta i har jag valt lite dovare lugna färger som går i grått/beigt. Varje bolag får varsin väggfärg. För att göra rummen mer ombonade och framförallt få insynsskydd och kunna stänga om sig hängs det vita gardiner för glaspartierna i varje rum. Sist men inte minst, läckra armaturer som känns coola i stilen och sedan några växter för att få något organiskt som ger liv till kontoret. 
 
 
 Kommentarer

Vill bara säga att jag tycker du är så otroligt duktig och en stor inspirationskälla när inredningsglädjen hamnar lite på villovägar.. Då går jag in här och får genast massa roliga idéer igen. Ska bli spännande att se hur kontoret kommer se ut när du är klar! :)

Svar: Tack snälla Natalie! Kul att höra att du får inspiration här :)
idainreder.blogg.se

Hej Ida, moodboard ser riktigt bra ut och jag gillar temat för projektet också. Jag undrar vad är designerns namn av lampan? Jag har sett den, men kan inte komma ihåg. Tack och lycka till!

Svar: Hej! Tack :) Taklampan kommer ifrån Normann Copenhagen och är designad av Simon Karkov. Skrivbordslampan kommer ifrån Belid.
idainreder.blogg.se

Snällazskriv ut vart produkterna är ifrån

» Maria

Hej Ida! Jag säljer affisher och canvastavlor och har två tavlor i nästan exakt de här färgerna! Du får väldans gärna kika in på http://www.artpal.com/mariahelena/ och beställa. Priserna är bra och de kommer i mängder av olika varianter!

» Hanna

Hej Ida! Gillar verkligen din blogg, får så mycket inspiration! Skulle verkligen vilja veta vilken kulör den blå är som du har längst ner till vänster i bilden? Den andra räknat från vänster :)

Svar: Hej! Tack :) Den blåa färger kommer ifrån Alcro och heter Skymning.
idainreder.blogg.se

Hej Ida, fantastiskt vad duktig du är! Grymt imponerande! Jag undrar vart man kan köpa dom vita gardinerna och den gråa mattan? Tack.

Svar: Hej! Tack snälla :) Gardinerna på bilden kommer ifrån Himla och heter "Lilja" och finns att köpa hos bland annat Royaldesign. Den gråa "mattan" är en textilplatta från Byggmax och heter Kubik.
idainreder.blogg.se

Hej Ida! Älskar verkligen din blogg och blir så inspirerad av dig! Tack för alla underbara tips!
Jag går en inredar utbildning just nu och vi håller på att lära oss om moodboards så jag skulle så hemskt gärna vilja veta vilket program du använder när du gör moodboard och kollage på datan? Skulle vara till stor hjälp 🙌🏼 tack för en riktigt inspirerande blogg 🌸

Svar: Tack snälla du :) Nu har jag gjort ett blogginlägg om hur jag gör mina kollage, du hittar det här http://idainreder.blogg.se/2016/september/hur-gor-jag-mina-kollage.html#comments
idainreder.blogg.se


Kom ihåg


Trackback