Inreda den lilla balkongen - möblemang

Nu när sommarvärmen äntligen är tillbaka tänkte jag passa på att ge några tips till den lilla balkongen. Det kan vara lite trixigt att inreda en så pass liten yta, men det gäller att välja rätt möbler och detaljer som passar just dig och din balkong. Jag kommer att dela upp denna kategori i tre delar, och vi börjar med möblemang. Sedan kör vi på textilier & detaljer och sist belysning & växter. 
 
 
Loungemöbler 
 
 
Vill du ha känslan av att vardagsrummet flyttar ut? Då skall du satsa på longemöbler. Det finns minisoffor som man kan placera längs kortsidan på balkongen. Men om det inte får plats kan man annars ha två små fåtöljer mitt emot varandra med ett bord emellan. 
 
 
Cafémöbler
 
 
Eller så kanske du vill ha känslan av att matplasten flyttar ut? Då är cafémöbler är väldigt bra alternativ till den lilla balkongen. Mitt tips här är att ha sköna sittdynor/kuddar för bra sittkomfort. 
 
 
Hänggunga
 
 
Eller varför inte lyxa till det och hänga upp en eller två härliga hänggungor? Om du förstås har tillgång till ett tak för upphängning. Här kan man slappa med en bra bok och bara njuta av sommarvärmen, och kanske ta en och annan tupplur också! Kommentarer

Åh jag skulle verkligen vilja ha en balkong och en hänggunga 😍😍😍

» Malin

Har du tips till studenter med tro? Älskar inredning men svårt attfå budgeten att gå ihop om man vi förnya här hemma :)

Svar: Jag tänkte börja med en ny kategori i stilen "veckans budgettips". Så håll utkik på sådana inlägg, så kanske du får några bra tips :)
idainreder.blogg.se


Kom ihåg


Trackback