Howardsoffa - 3 stilar

Howardsoffan är en mycket omtyckt och populär soffa som finns i mångas hem. Det är en klassisk och sober soffa som passar till flera stilar. Jag fick precis en fråga från en läsare som har just en Howardsoffa i en beige färg, och den frågan lyder så här:
 
"Jag har en beige howardsoffa i vardagsrummet som jag måste köpa kuddar till. Skulle du kunna komma med lite tips på färger som är snyggt att matcha till beige? Vi har mest beige, grå, vitt, svart, silver i dagsläget så det skulle vara kul med någon starkare accentfärg ;)"
 
Nu vet jag inte vad du har för stil hemma, därför har jag satt ihop några kuddar i 3 olika stilar och där varje stil också har fått en fin accentfärg. Som du kan se så har jag valt en kudde som är i en annan lite mindre storlek, och det kan vara bra att tänka på när man ska välja kuddar till soffan att ha minst en som är i en annan storlek, för att få olika nivåer, det ger ett mycket mer instressantare intryck. 
 
Vilken är din favorit? 
 
 
Grafisk stil - med grön accentfärg
 
 
 
Romantisk stil - med rosa accentfärg
Kudde 1 - Kudde 2 - Kudde 3 - Kudde 4
 
 
 
Klassisk stil - med blå accentfärg
 Kudde 1 - Kudde 2 - Kudde 3 - Kudde 4
 Kommentarer
» Maja

Jag väljer den grafiska med grönt. :-)

Hej Ida,
Tack för en superinspirerande blogg!
Vi flyttade till vår lägenhet på Södermalm i november, det är en 20-talsfastighet med 2,80 i takhöjd. Vi är nästan klara med inredningen men det vi inte har hittat ännu är en snygg tv-bänk. Idag har vi en från hemnes-serien från Ikea men pojkvännen min tycker att den är för tjejig... Har du något bra förslag? Tv:N är tänkt att hängas upp på väggen och då vi inte har allt för mycket plats vill vi inte att den är för djup eller bredare än ca 1,80. Det vi har enats om är den bör vara vit...

Tack på förhand!

Svar: Hej Cecilia! Igår skrev jag om hur man kunde piffa tv-bänken, och jag har också Hemnes och jag satte dit nya knoppar i brunt läder, då fick den ett litet mer maskulint utseende. Så det är ett tips :) Annars är Bestå stommar från Ikea grymma, som man sedan kan välja snygga luckor från antingen Ikea eller Superfront :)
idainreder.blogg.se

hej!
Kan du inte visa hur ditt hem ser ut? (:

» Jenny

Tack för svar. Köpte två gröna kuddar på Hemtex och har lite vit/gråa kuddar med grafiskt mönster sedan tidigare. Blev jättefint ihop!

Svar: Så bra :)
idainreder.blogg.se


Kom ihåg


Trackback