Garderobsdrömmar

Att hålla ordning i sin garderob är inte alltid det lättaste. Men gör denna plats både snygg och praktisk så är det lättare och framförallt roligare att hålla den fin. Använd smarta och läckra lösningar, så som vägghängen för skor, enhetliga galgar, små förvaringsboxar till sjalar, smycken eller annat dylikt. Kom ihåg att skapa en garderob som passar för just dig, är du en skosamlare eller har du många byxor, se till då att ha bra förvaring till det. 
 
Garderobens eller rummets storlek avgör såklart också hur du kan utforma garderoben. Finns det ett rum över i bostaden och har lyxen att skapa en härlig walk in closet, eller har du ett stort sovrum, dela gärna av rummet med en vägg eller gardin och ha garderoben bakom sängen. 
 
 
 
Om du har lådor i garderoben, satsa då på ett par som har en genomskinlig skiva framtill så man lätt ser vad som ligger längst ned i högen, utan att behöva riva ut alla kläder. Att ha en öppen lösning till garderob är ursnyggt, men det krävs också att man håller den i ordning, då det inte går att stänga om den. Men det kan ju annars vara en smart idé att ha för att hålla den i fint skick hela tiden ;)
 
 Kommentarer
» Jenny

Vi har en tom walk-in som måste inredas snart! Tack för inspo :) Jag har en beige howardsoffa i vardagsrummet som jag måste köpa kuddar till. Skulle du kunna komma med lite tips på färger som är snyggt att matcha till beige? Vi har mest beige, grå, vitt, svart, silver i dagsläget så det skulle vara kul med någon starkare accentfärg ;)

Svar: Hej Jenny! Jag har svarat på din fråga i ett inlägg nu :)
idainreder.blogg.se

» Lina

Hej Ida! Jättefin blogg :) Håller i dagsläget på att leta upp en öppen svart/metall garderob till vår klädkammaren. Den sista bilden i ditt kollage är ungefär en sådan som vi letar efter. Vet du vilket märke det är? Eller var man kan få tag i liknande? Hade varit jättetacksam för svar! Ha en trevlig helg

Svar: Hej Lina! Tack snälla :) Åh nej tyvärr det vet jag inte, men kika in hos Vore http://vore.se/. De har liknande förvaring som på bilden, men dock inte i svart tyvärr.
idainreder.blogg.se


Kom ihåg


Trackback