Presentation hos kund

Så här kan det se ut när jag ska åka till en kund och presentera mina inredningsförslag. Igår innehöll portföljmappen (som kunden också får behålla för att förvara allt väl) av kollage, planritningar, produktlistor, väggfärgprover och mattprover. Detta uppdrag var hos en tatueringsborttagnings klinik, där de ville ha tips och råd på hur de kunde inreda väntrummet och behandlingsrummet och förslagen gick hem! Himla spännande att få se resultatet sedan. Jag gav bland annat som förslag på en fondvägg i en orange färg, som jag då plockat från deras logga. Vågat, men otroligt snyggt om ni frågar mig. På den väggen är det sedan tänkt att det ska hänga svart/vita före och efterbilder. Kommer att bli så grymt!
 
 Kommentarer

Hej!

Jag vet inte om du svarar på kommentarer på gamla inlägg, men jag chansar. :) Jag ska börja på en inredningskurs och ska nu skaffa lite material. Har du tips på vilka papper, pennor, mappar, linjaler mm som är bra att ha? Somliga är ju ganska dyra också, men kanske det finns billigare alternativ som är lika bra? :)

Svar: Hej! Jag kommer tyvärr inte ihåg exakt vad för skolmaterial som jag använde. Men jag minns att jag i princip enbart beställde från Mattonbutiken.se. Så kika där och se om det finns något som skulle passa dig. Lycka till :)
idainreder.blogg.se

... Och har du tips på hur man ska börja för att få en så bra start som möjligt? Så att man håller koll på allt och får det strukturerat. Jag är jätte taggad på att börja och vill göra det så bra och proffsigt som möjligt! Ge oss alla tips du har ;)


Kom ihåg


Trackback