Möte i Oslo

Igår hade jag ett mycket trevligt möte i Oslo i en superfin nyöppnad klinik. Det är Jeanette som har nätbutiken Dermanet.no som nu har öppnat upp en egen klinik där det bland annat kommer att erbjudas hårsalong, fot och nagelvård, ansiktsbehandling m.m. Det var faktiskt första gången som jag var i Oslo, så efter mötet passade jag på att strosa runt lite på stan.
 
 
 Det här rummet på ca. 30 kvm, med hela 4 meter i tak är det som vi ska fokusera först på. Det är själva entrén och lobbyn med plats för någon form av behandling, så som frisör eller fot och nagelvård. Hela rummet kommer att få en härlig make over i form av bland annat nytt golv, trapporna ska bytas, in med en snygg receptionsdisk, gardiner från golv till tak m.m.
 
 
Tanken är att vi ska plocka upp några detaljer som har den här fina ljusturkosa färgen som är på förpackningarna på de produkter som de säljer.
 
 
 En trappa upp fanns det flera behandlingsrum och här möttes man av en ursnygg tegelvägg, som troligtvis också ska få fortsätta ut i entrén/lobbyn. Kommer att bli så bra!Kommentarer
» Julia

Vad duktig du är Ida! :) Du vill inte ge förslag på olika kuddkombinationer till en ljusgrå soffa. Gillar kombon rosa vinrött och gärna för en billigare peng så man kan byta lite då och då :) Kram Julia

Svar: Tack Julia :) Nu finns ett inlägg uppe om en fin kuddkombination i de färgerna! Kram
idainreder.blogg.se


Kom ihåg


Trackback