Kontoret - Köket & Matrummet

Så var det dags att visa några fler bilder från Isabella Löwengrips kontor, nämligen på köket och matrummet som ligger intill varandra. Köket fick sig en liten uppfräschning i form av kakeldekor i marmor (precis som inne på toaletterna) och nya snygga handtag i mässing och brunt läder.   
 
 
 
Inne i matrummet blev det en riktigt läcker grön väggfärg från Alcro som heter Såpa. Matgruppen består av ett stort runt vitt bord och 6 gråa tygstolar runt. Sedan sattes en skrivartavla upp, så rummet också kan fungera som ett konferensrum om de skulle vilja det. Det fick även bli vita gardinlängder vid dörrarna som i alla de andra rummen. 
 
 
 
 
 
Alla länkar hittar ni på Isabellas blogg. Fotograf: Sofia Törnqvist
 
Här är förebilderna på köket och matrummet:
 
 
 Kommentarer

Hej Ida!
Jag ska köpa nya soffor till ett rätt så stort vardagsrum. Rummet är ca 20 kvadrat med 4x3 meter. Jag behöver köpa soffa till och funderar på Ikeas kivik hörnsoffa med schäslong och en fåtölj till, eller nockeby. Jag vill ha den i beige färg. Egentligen ville jag köpa en howard med divan och en schöslong till fast jag har en bebis hemma och det kanske inte är så bra val iom att det inte går att klä av och tvätta tyget. Det finns ju i och för sig att välja i ljuse beige läder men då går kalaset på 33000 och det känns inte så lockande. Men nu till min fråga vilken tycker du är snyggast så? Kivik ellee nockeby?

» Katja

Hoppas du får en fin jul och önskar dig Gott Nytt år och all lycka nu och 2017! Tack för en bra blogg med.

Vad snyggt det blev! Älskar den gröna färgen.

Hej Ida! Skulle bli så glad om du kunde ge mig lite tips om handfat. Jag bor i en hyresrätt och har ett väldigt tråkigt badrum. Har sånt handfat som är på lccs kontor, med rör som är synliga. Det ser så gammaldags ut trycker jag, vad kan man göra för att dölja dessa utan att det kostar för mycket? Har kollat in Ikeas skåp som är anpasssade för handfat med rör men dom täcker inte allt ändå. Har försökt piffa med fina detaljer i badrummet men rören är det man tänker mest på..ha en bra dag!

» Diana

Oj vad fint det är, tänk att ha ett sånt kontor att få inreda. Riktigt fint och fräscht.


Kom ihåg


Trackback