Gardin i hörnet

Gardiner tycker jag gör så otroligt mycket i ett rum! Även fast man väljer ett par diskreta skira gardiner som kanske till och med har samma färg som väggen och på så sätt smälter bra in med den, så får man in textilier i rummet som ger en ombonad och mysig känsla.
 
Det vanligaste är ju att man hänger gardinerna på varsin sida om fönstret, men titta så fint det blir när man låter gardinerna hänga i ett hörn. Det blir då ett mjukt och behagligt hörn som framförallt passar väldigt fint i ett sovrum, där man just vill åt den känslan. Då får man använda en skena eller gardinstång som har ett "hörn", finns hos Ikea eller Kirsch bland annat. 
 Kommentarer
» Tove

Vart kan man hitta gardiner som kan hängas på gardinskena med fingerrokar som är så pass långa att de kan hängas från taket? Ska ju allra helst inte vara alldeles för dyra heller haha..

Snyggt! :)

Men alltså, guud vad roligt att jag läser det här hos dig idag! Jag har preis blivit sambo och har en vägg i sovrummet som jag vill hänga gardin på, istället för att måla liksom, och som en snygg detalj. Jag har fått en massa "nä det blir konstigt", "nä det samlar damm" osv, och jgh ar lyssnat på det, tills jag för en vecka sen bestämde mig för att sluta lyssna och faktiskt ha det som JAG vill eftersom att jag tror att det blir fint, så vad skönt att få det bekräftat från dig i den här artikeln att det faktiskt funkar, hehe. Lyssnar mer på dig än på de i fortsättningen tror jag ;)


Kom ihåg


Trackback