Gardin i hörnet

Gardiner tycker jag gör så otroligt mycket i ett rum! Även fast man väljer ett par diskreta skira gardiner som kanske till och med har samma färg som väggen och på så sätt smälter bra in med den, så får man in textilier i rummet som ger en ombonad och mysig känsla.
 
Det vanligaste är ju att man hänger gardinerna på varsin sida om fönstret, men titta så fint det blir när man låter gardinerna hänga i ett hörn. Det blir då ett mjukt och behagligt hörn som framförallt passar väldigt fint i ett sovrum, där man just vill åt den känslan. Då får man använda en skena eller gardinstång som har ett "hörn", finns hos Ikea eller Kirsch bland annat. 
 Målartips

En enkel och riktig snygg detalj är att måla in vägghyllor eller skrivbord i samma kulör som väggfärgen. Då får man känslan av att det är platsbyggt och samtidigt skapas ett mer djup i väggen som blir himla läckert. Så har ni lite målarfärg över är det här ett hett tips! 
 
 
 
 Min höst

Hösten är fullbokad med massor med härliga jobb, som jag ser så framemot att få sätta fart med! Bland annat Isabella och hennes kollegors nya kontor som ska inredas under september månad (inflytt 3 oktober). Den resan får ni såklart följa på både min blogg och Isabellas blogg. Här är ett kollage som jag har satt ihop, på hur jag tänker att toaletterna ska se ut. Det blir en liten minirenovering med kakeldekor i marmor, småsaker som byts ut, hyllor som ska upp osv: 
 
 
 
Under hösten fortsätter jag också att skriva artiklar till Hemnet, för Royal Design. Denna veckas artikel har jag skrivit om tips och råd till hur du kan tänka när du ska sätta upp en tavelvägg. Du hittar den här
 
 
 
 
Känner ni igen den här urfina lägenheten som cirkulerade på många inredningsbloggar/instagram för ett tag sedan? En av mina kunder har flyttat dit och jag ska få hjälpa till och inreda den. Så himla kul!
 
 
 
 
Sedan har jag en mängd andra roliga jobb, men som tyvärr är svåra att visa då jag håller de flesta av mina kunders hem utanför mina social kanaler. Men jag försöker ge så mycket glimtar till er som jag kan :)