Isabella & Odds sovrum

I Isabella och Odds förra lägenhet hade de en grå vägg bakom sänggaveln som de gillade. Därför valde vi även en grå färg i deras nya sovrum i huset. Denna väggfärg är en aning mörkare än den förra, men det valde vi just för att få till en mörk och mysig känsla då detta är ett rum som de ska koppla av och varva ner i efter en lång dag. Väggfärgen heter Grådis och kommer ifrån Alcro, verkligen en riktig perfekt mörkgrå färg! Vi valde även att måla in de befintliga garderoberna i samma färg som väggen för ett enhetligt intryck, och där vi också valde att behålla de fina mässingsknopparna som satt där innan. 
 
Mot en mörk vägg gör sig ljusa detaljer väldigt fint. Därför valde vi just att de flesta möblerna skulle vara i vitt och beigt för att skapa fina kontraster. Några svarta detaljer fick också komma in i detta sovrum då jag tycker att den färgen ger en härlig tyngd i rummet.
 
 
 
Foton: Sofia Törnqvist
 
Och så här såg sovrummet ut innan:
 
 
  Kommentarer

Vilken tjusig lampa på byrån!😍 Vart kommer den ifrån?

Svar: Den kommer ifrån Malmbergs Elektriska, och finns att köpa hos bland annat Trademax :)
idainreder.blogg.se

» Stina

Var kan man hitta de röda kuddarna?:)

Svar: De kommer ifrån Åhlens :)
idainreder.blogg.se

» Lina

Hej fina Ida!
Jag söker fina vita gardiner till vardagsrummet. Hjälp! :-) vad heter dessa?

Svar: Hej Lina! Dessa gardinerna är måttbeställde hos Textilgallerian i ett tyg från Designers Guild som heter Lorenzo Chalk http://www.textilgallerian.se/tyger/gardintyger/lorenzo-chalk-blackout-tyg
idainreder.blogg.se


Kom ihåg


Trackback