Frågestund

Kul att ni hittat hit till min blogg! Här kommer ni att få följa med mig i min vardag som inredare och där jag också kommer att dela med mig utav en massa härliga inredningstips och inspirationsbilder.Tycker att vi kör igång med en frågestund direkt där ni får ställa alla möjliga frågor mellan himmel och jord, om min karriär, inredningstips eller om ni har någon annan fråga som ni vill ha svar på. 
 
 Kommentarer

Kan man få hjälp av dig via mail? Om man tex fotar & beskriver det man behöver hjälp med. Vad kostar det?
Tack!

Hej Ida!
Vill ha tips på hur man hänger gardiner snyggt. Har grejat i flera timmar och får inte att se ut som jag vill.
Jag har köpt Ikea takskenor och mörläggningsgardiner till vårt sovrum och tanken är att flera sovrum ska få det också.
Va rekommenderar du?
Tack på förhand
Paola

Hej. Hur anlitat men dig?

» Emma

Hej!
Jag har problem att få till ett mysigt sovrum. Vi har vita väggar, vit gavel och blå gardiner. Hur ska man tänka för att få till ett mer varmare, mysigare sovrum?

Hälsningar,
Emma

» AM

Hej!
Jag undrar lite om vad du har för utbildning osv. Hur har du hamnat där du är nu? är själv sugen på liknande arbete längre fram! :) Verkar så kul!

» Petra

Hej, jag undrar hue man ska tänka för att få en röd tråd i inredningen, så allt ser sammanhållet ut eller hur man ska säga?

Hrj! Jag undrar hur man får ett mysigt sovrum? Har svart säng, vita väggar, ljust golv och lampor som sitter på väggen en på varje sängsida.

Hrj! Jag undrar hur man får ett mysigt sovrum? Har svart säng, vita väggar, ljust golv och lampor som sitter på väggen en på varje sängsida.

» Dory

Hejsan,

Skulle behöva hjälp m pryda väggen i vårt v-rum. Har du tid å lust å hjälpatill?

Mvh, Dory

Hej!
Jag älskar din Instagram. Tycker din inredningsstil är så himla fin. Enkelt, stilrent men framför allt så känns det väldigt hemtrevligt. 😊

(Jag vill väldigt gärna utbilda mig till inredningskonsult eller inredningsarkitekt.)

Mina frågor:
1. Vad har du för utbildning?
2. Vad gjorde att du valde att utbilda dig till just konsult?


Hoppas du får en trevlig dag.
Med vänliga hälsningar,
Ulrika

» Lena

Har öppen planlösning mellan kök/vardagsrum i ett nybyggt hus. Där färgerna vitt och grått dominerar.
Hur gör/tänker jag för att få den varma ombonade känslan.

Mvh
Lena

» Sara

Hej! Hur gick du till väga för att kunna jobba som inredare efter din utbildning? Hur kom du i kontakt med Blondinbella och fick jobba för dom? Jobbar du med något mer på sidan om?

Hur går det till när man anlitar dig via nätet och får hjälp via nätet? Och vad kostar det?

Hej! Grattis till bloggen! Jättekul - ska följa flitigt! Jag har en etta med kokvrå där golvet är i någon form av parkett/tarkett i bokfärg. Jag skulle vilja ha golvet målat ljust/vitt - vad tror du om det? Går det att måla ovanpå parkett? Blir det bra - ljusare el en känsla av att lgh är större med vitt golv? Har du något annat tips ang golvet? Tusen tack för svar! Hälsningar, Gisela.

» Lisa

Hej! Gillar verkligen din stil! Du förvandlar med enkla medel, som är verkligen genomtänkt! 👍 Vilka material/färger är det som gäller? Om man vill tänka långsiktigt på inredning, utan att behöva ändra varje år, hur ska man tänka då och vilka saker/färger?

Hej! Jag ska flytta hemifrån till hösten och det är jättekul men svårt att starta från noll. Om jag skulle behöva hjälp kommer jag ju inte kunna lägga lika mycket pengar på inredning då jag behöver exakt allt nytt. Tar du hänsyn till kundens ekonomi när du letar fram inredning, ex utgår från en budget ni tagit fram tillsammans eller hur fungerar det? Kram

Tips på snygga tavlor/plancher? Gärna till vardagsrum o som man kan hänga ovanför tv:n.

Hej! Bor i en tvåa på ca 50 m2 som har öppen planlösning mellan matsal/vardagsrum/kokvrå. Alla våra väggar, tak, möbler, lampor mm är svarta, vita eller gråa. Dock har vi lila gardiner på alla ställen. Jag har försökt få bort det kalla så har satt in lite brunt också men jag får det bara att se billigt ut, och gillar inte ens brunt! Hur får man en mysig känsla med stilrena färger? Kanske man kan sätta in lila på något sätt?

Jag älskar inredning så blev förtjust av alla dina tips här, tänker jag ska börja fixa nu men får inte till det! Hoppas såå att du ska svara på detta :))


Kom ihåg


Trackback