Bygga garderob runt sängen

Platsbyggd garderob runt sängen är både snyggt och praktiskt. Kanske har ni ett litet sovrum där det till och med inte får plats med några garderober eller annan förvaring så som byråer? Då skulle jag säga att denna lösning är grym! Ett tips är att bygga ihop detta med till exempel Bestå stomme från Ikea och sedan välja till snygga dörrar och handtag från Superfront. 
 
Snyggt och elegant med gråa luckor som fint ramar in sängen. Istället för sängbord är det en nisch in i garderoben på sidan, samt så har man placerat väggbelysning på garderobernas sidor. 
 
 
En enkel och stilren lösning med släta vita luckor och sedan är det även här en nisch in garderoben. Det ser även ut som om att det är en belysningslist under skåpen. Här fungerar det också att ha spotlights som fint lyser ner över sängen.  
 
 
En annan variant med lite smalare skåp och där det även får plats för sängbord på varsin sida om sängen. Gillar även den platsbyggda sänggaveln som har samma tyg som resårbottnen, himla snyggt! Kommentarer
» Sara

Hej jätte bra lösning! Men tror du det snyggt när man har en hylla bakom sängen så sängen sticker ut lite? Vi har BRIMNES huvudgavel från Ikea som vi älskar, kan det vara fint trots det tro? Eller sängen sticker ut för mycket och ser konstigt ut?

Svar: Ja, det tycker jag absolut skulle fungerar :)
idainreder.blogg.se

Hej !
Har blivit mycket förtjust i lådor/skåp runt sängar- som på de fantastiska bilder ovan ! Undrar vad man kan hitta dessa möbler??
Tacksam för svar
Vänligen
Ann

Svar: Vet tyvärr inte vart man hittar dessa, men kika på serien Bestå hos Ikea. Där kan man bygga ihop lite som man själv vill :)
idainreder.blogg.se


Kom ihåg


Trackback